Adresgegevens

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v. Schonenvaardersstraat 1, 7420 AE, Deventer

Telefoon

085-7600123

U kunt ons bereiken van 9.00 - 17.00 uur

Verzuimverzekering vergelijken voor ZZP ‘er met personeel

Verzuimverzekering voor ZZP met personeel noodzakelijk. Sluit altijd een verzuimverzekering af om hoge kosten te voorkomen.

Personeel aannemen als ZZP-er

Als ZZP’er kun je het moment bereiken dat het aannemen van personeel onontkoombaar is.  En dat is een hele stap waaraan de nodige risico’s zijn verbonden. Want in een kleine onderneming kan ziekte van een personeelslid grote gevolgen hebben. Sluit daarom altijd een verzuimverzekering af om hoge kosten te voorkomen. ZZPgoedverzekerd.nl als onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen biedt u een uitstekende verzuimverzekering aan tegen geringe kosten en uitstekende voorwaarden. U kunt een offerte aanvragen via onze speciale website verzuimverzekeringen.biz

Loondoorbetalingsverplichting werknemer

Wanneer u iemand aanneemt, ontstaat er voor u als werkgever een loondoorbetalingsverplichting. Want de politiek heeft bepaald dat u uw werknemer 2 jaar lang moet doorbetalen bij ziekte. Dit is voor u als kleine ondernemer een enorme aderlating. En u moet niet alleen de werknemer doorbetalen, u zult waarschijnlijk ook tijdelijk iemand anders moet aannemen om de klus geklaard te krijgen. De extra kosten zijn voor u als ZZP-er met personeel nauwelijks of niet op te brengen.

Verzuimverzekering biedt uitkomst

Sluit een verzuimverzekering af om het risico van loondoorbetaling af te dekken. U voorkomt daarmee een financiële catastrofe die kan ontstaan bij ziekte van uw werknemer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten van een verzuimverzekering te beperken.
Er geldt een minimum eigen risico van 14 werkdagen. Maar u kunt het eigen risico ook verhogen naar 20 werkdagen of zelf hoger. Daarnaast kunt u kiezen of u de werkgeverslasten wel of niet wilt meeverzekeren. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om de premie laag te houden.

Hanzesteden bedrijfsverzekering wil u graag informeren over de mogelijkheden.
We hebben een speciale website, verzuimverzekering.biz, ingericht met heel veel nuttige informatie.
Maar u kunt ook eventueel direct contact met ons opnemen of bellen met o6 50819409

WIA aanvullingsverzekering

Is uw werknemer langer dan 2 jaar ziek, dan heeft hij recht op een WIA uitkering.
Bijna iedereen denkt dat in de WIA 70% van het laatstverdiende salaris wordt uitgekeerd. Maar dat is een misvatting. Wanneer hij helemaal niet meer werkt kan de werknemer terugvallen tot bijstandsniveau. En dat heeft vaak hele grote financiële consequenties.
Met de WIA aanvullingsverzekering krijgt u wel 70% van het laatstverdiende salaris uitgekeerd.

De werknemer is in principe zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een WIA aanvullingsverzekering. Maar wanneer een werknemer de WIA aanvullingsverzekering zelf regelt, worden er door de verzekeraar gezondheidsvragen gesteld.

In de praktijk echter sluiten werkgevers naast een verzuimverzekering vaak ook de WIA aanvullingsverzekering af voor het personeel. En het voordeel hiervan is dat iedere werknemer zonder gezondheidsvragen kan toetreden tot de verzekering.

MKB ontzorg verzekering

Volgens het Ministerie van Sociale Zaken moeten de verplichtingen die voortkomen uit de loondoorbetaling bij ziekte makkelijker, duidelijker en goedkoper. Daarom wordt per 01-01-2020 de MKB ontzorg verzekering ingevoerd. Kern van deze verzuimverzekering is dat werkgevers maximaal ontzorgd worden door een casemanager in de verplichtingen rond integratie. Daarnaast zijn er geen extra kosten voor de werkgever als er sprake is van re-integratieactiviteiten op advies van de bedrijfsarts. Binnenkort wordt over deze MKB ontzorg verzekering meer bekend. Hoe gaat de premiestelling eruit zien? Wordt het een aanvulling op de huidige verzuimverzekering of kunnen werkgevers overstappen naar een geheel nieuwe verzekering?

ZZPgoedverzekerd.nl houdt u van de ontwikkelingen op de hoogte.

Uiteraard kunt u bij ons een offerte voor een verzuimverzekering en WIA aanvullingsverzekering opvragen. U wordt dan doorgeleid naar onze specialistische verzuimverzekering site naar www.verzuimverzekering.biz.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ook contact met ons opnemen, of bellen.